Pannendak of plat dak

Dakpannen
De uitstraling van uw woning of (bedrijfs)pand wordt voor dertig tot vijftig procent bepaald door de staat van het dak.

Een mooie pan op de juiste manier gelegd draagt hier dan ook op niet mis te verstane wijze toe bij. Van keramische en geglazuurde pannen tot alle mogelijke soorten betonnen pannen, u heeft keuze in overvloed.

Uiteraard worden pannen daken gemaakt met de juiste aansluitingen op dakonderbrekingen als doorvoeren, vensters en schoorstenen. En kunt u ervan op aan dat de pannen van uw keuze gelegd worden volgens de specificaties van de fabrikant, en gepaard gaan met een jarenlange garantie.


Bitumen dakbedekking
Voor platte daken vormt bitumen veelal de ideale oplossing. Bitumineuze daken treft men dan ook veelvuldig aan op kantoor-bedrijfspanden, garages, dakkapellen tuinhuisjes en dergelijke.

Een bitumen dak vormt een beproefd recept waarbij de ontwikkelingen bovendien niet hebben stil gestaan. Ook voor hellende daken kan bitumen een hele goede keuze zijn.
Bitumen met APP wordt zwart of gemineraliseerd aangeboden, SBS word altijd afgewerkt met mineraal of granulaat in allerlei kleuren. De rollen kunnen met een brander worden aangebracht en bij sommige systemen kunnen de rollen koud verkleefd of zelfs met een föhn worden aangebracht.
De aansluitingen met de dakranden kunnen uitgevoerd worden in diverse afwerkingen zoals een aluminium dak trim of zinken dekstukken.
Onze daken worden geleverd met A-klasse materiaal en alleen door vakmensen verwerkt. Hierdoor kunnen wij u een garantie geven van wel 10 jaar!
wij van Voogt bouw en renovatie hebben jarenlange ervaring om uw dak prachtig op te leveren!

Voogt Bouw & Renovatie

Mary Zeldenruststraat 47
3123 SP Schiedam
Tel: 010 76 17 144
Mob: 06 4 89 65 199

info@voogtbouwenrenovatie.nl